B


Publisert:  19.03.16  
Fulle hus og stormende jubel  Begnadalen amatørteater

Liv Barbro Veimodet

Fulle hus og stormende jubel da Begnadalen amatørteater satte opp revyen NAVLELO – med undertittelen: «her finner du mye» sist helg.

2 nye ansikter på scena, 7 flotte ungdommer mellom 15-21 år, også alle vi andre – totalt 19 personer var innom på scena  i år.
Navlelo hadde totalt 33 innslag bestående av sketsjer, sanger og dans. 

Vi overrasket nok vårt publikum i antall sanger dette året, og et av sanginnslagene har nok fått mer oppmerksomhet enn andre: Jørgen, Othilie og Elin sang om «små skavanker» og hvordan vi bør godta den vi er selv.  Denne sangen rørte mange – har vi fått greie på i ettertid.  

Ungdommen vår er blitt mer selvstendige, de har skrevet sanger, de har laget sketsjer og er ikke redd for å by på seg selv på scena.  Ung og gammel – gjør hverandre gode! Vi går om hverandre i både sanger og sketsjer – og det er med på å heve nivået vårt. 

I tillegg har vi en dyktig sminkør i Synnøve, vi har godt med utvalg i parykker og utkledningsklær og vi var raske på sceneskift. Bjørg som musikalsk ansvarlig er en god trygghet å ha for oss alle som synger, og med Nils Martin på lyd og lys – er vi i trygge hender.

Noen filminnslag hadde vi også i år, men lerretet ble i tillegg brukt til å understreke sketsjer og sangtekster med bilder.  En god effekt som vi er glade for å kunne bruke, og takk til Kjell Einar for profesjonell bistand her.

Enkelte personer får du ikke opp på scena, men spør du dem om å være med på filminnslag stiller de opp. Vi takker Ole Torgeir Dokkebakke, Ole Bjørn Myhra og Kåre Helland for sporty innstilling. Rune Stenslette måtte steppe inn for vår filmsjef Kjell Einar Kana en av filmdagene og vi takker også for dette.

Noen revy hadde det ikke blitt uten en skrivegruppe – selv om mange er innom med meninger, ideer og tips underveis er det nok riktig å trekke frem Elling, Hans og Cathrine.

Du kan se filminnslag og bilder ved å gå inn på facebook-siden  «Begnadalen.»

Her kommer også bilder du kan kose deg med mens du venter med spenning på neste år og hva vi da velger å kaste oss over. 


Billeten


Musikk og lyd-lys


Sminkør ogKristine Koth alias


Øvelse


Fulle saler


Velkommen


Fucked opp


Kommunereform


Forvekslingen 1


Forvekslingen 2


Sutrer`n


Haparanda


Emmyprisen


Klostret


Slik er alle jenter i Valdres


Den tunghørte


Bloggerbarna


Frøken Skavlan 1


Frøken Skavln 2


Heimen og ventetid


Legekontoret


På dementavdelingen


Flåklypa


Pilgrimstur


Pauseinnslag Puttekollen minutt for minutt.


Korps


Ol floker


Hoppende glad

Foto: Rune StensletteNettsideansvar:  Reidar Schlytter