B

                           
Publisert:  25.09.16  

Fotballkamp på Begnadalen stadion

Ellef Grimsrud

Bagn/Begnadalen/Hedalen Gutter 14 spilte kamp mot Lillehammer på Begnadalen Stadion torsdag 22. september. Hjemmelaget vant hele 6 – 3 i en god og underholdende kamp. Målscorerne for hjemmelaget ble; Simen Bøhn (2), Iver Skinningsrud, Tobias Brenden Viken, Oskar Nybråten og Kristian Strømmen. Trener for dagen var Sondre Strømmen.
 
Bagn/Begnadalen/Hedalen er et sammensatt lag for spillere i hele Sør-Aurdal i alderen 13 – 15 år. Det er treninger 2 ganger i uka, og de møtes fast i Begnadalen hver søndag ettermiddag. De har hatt en god høstsesong og ligger for øyeblikket på 4. plass sammen med andre lag i Oppland, men det er fortsatt 3 kamper igjen så ingenting er avgjort.

Det er første sesong hvor gutta spiller på 11-bane, noe som var uvant på starten av sesongen. Men takket være dyktige trenere så begynner teknikken og samarbeidet ut på banen å fungere bra. Trenere for sesongen har vært Morten Bellika Johansen, Christian Brenden, Morten, Magnus Vaaten Rolfsen og Sondre Strømmen.

Lene Strømmen har vært foreldrekontakt og koordinert kjøring og andre praktiske gjøremål. Gutta var med på Norway Cup i sommer og gjorde der en hederlig innsats.
 
Her kan du følge med laget:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=151649


Bagn-Begnadalen-Hedalen G14


Eirik i fint løp


God stemning


Hans Ole med innlegg.


Innbytterbenken følger ivrig med


Jonas har full kontroll i forsvar


Kaptein Iver har full kontroll


Klar for avspark


Kristian og Martin i fint samspill


Martin og Simen i godt samspill


Mikkel og Magnus


Oskar med flere gode skudd på mål


Simen og Oskar


Tobias i et av sine mange løp


Trener sondre med klare og tydlige instrukser til alle gutta.Foto: Ellef GrimsrudNettsideansvar:  Reidar Schlytter