B

First Lego League
Publisert:  13.11.22

Pressemelding fra Teknoklubben Sør-Aurdal - First Lego League 2022 - laget team helt enkelt vant

Publisert av Sonja Bordewich 11.11.22

Idag har turneringen First Lego League 2022 vært avholdt  av Vitensenteret Innlandet - Torgeir Osmo var prosjektleder i årets turnering.

Gutta fra Begnadalen vant champion prisen - og reiser til skandinavisk finale for sndre gang:-) Det er utrolig bra, til tross for at vi manglet sted å være i starten av prosjektperioden - og st de kom litt sent igang.

Vedlagt pressemelding om dagen kan du lese ved å klikke her...

F.v. Harald Ruud, Jan-Olav Grimsrud, Sivert Gabrielsen og Knut Kvåle Garthus.
Her er de klare til robotkamp ved legobordet - de gjorde en veldig bra jobb og kom på 3.plass i robotkjøringskonkurransen.

Jublende glade ungdommer som her har fått utdelt vinnerprosjektet og gavesjekk på kr. 10 000,- til startkapital for å reise til den skandinaviske finalen 3.12.22 på Fornebu.
F.v. Harald Ruud, Jan Olav Grimsrud, Sivert Gabrielsen og Knut Kvåle Garthus.

Vanvittig fornøyde TEAM Helt Enkelt - Teknoklubben Sør-Aurdal - gleder seg nå til å delta enda en gang på skandinavisk finale i First Lego League;-)

Nettsideansvar:  Reidar Schlytter