B

First Lego League 
Publisert:  10.11.22  

Pressemelding

Publisert av Sonja Bordewich 10.11.22

Skolenedleggelse til tross - i Begnadalen fortsetter vi å lære, forske, innovere og bygge ny kunnskap.

Et lag med fire dyktige ungdommer har i sju uker jobbet hardt for å komme i mål med alt de skal før de reiser til Gjøvik på årets First Lego League turnering!

Her kan du lese hele pressemeldingen, klikk her...F.v. Sivert Gabrielsen, Harald Ruud, Knut Kvåle Garthus og Jan Olav Grimsrud. Her forsøker de å få roboten de har bygget til å løse mange oppdrag på årets legobord. Programmeringen fungerer, men må justeres frem til soste innspurt før helgens turnering i Gjøvik.Forskning og innovasjon er en del av oppdraget de må løse - i år var tema «Energi». Her er «team helt enkelt» på forskningstur hos Geir Steinsæter på Bagn kraftverk. F.v. Harald Ruud, Sivert Gabrielsen, Knut Kvåle Garthus, Jan Olav Grimsrud og Geir Steinsæter,


Gutta er fornøyd med den nye roboten de har bygget - de er klare til kamp!!!Team Helt enkelt - f.v. Jan Olav Grimsrud, Divert Gabrielsen, Knut Kvåle Garthus, Harald Ruud. Her på studietur på Søndre Grimsrud gård - de studerte solcelleanlegg og hvordan dette fungerer i praksis.
Foto: Synnøve GabrielsenNettsideansvar:  Reidar Schlytter