BPublisert:  22.11.21 

 

 

Søndag 28.11.2021 arrangeres Valdres kortfilmfestival for ungdom i Valdres for første gang.

Publisert av Sonja Bordewich 23.11.21

Vi ønsker å invitere alle ungdommer som har laget en kortfilm om å melde seg på med sin film. Lenke til hvor man man kan sende inn film finner du her: www.valdresfilm.no. Ingen kortfilmer er for korte - men de blr ikke være over en time! Vi skal rekke å se flest mulig;-) Hvis du er voksen og vet at sønnen, datteren din, eller en vennegjeng lager filmer - tips dem om dette arrangementet.

 Sebastian Hansen og Martin Bordewich Strøm er etterhvert erfarne filmungdommer som selv møttes på filmcamp da Teknoklubben Sør-Aurdal arrangerte i samarbeid med UKM Valdres for et par år siden. De har også deltatt som filmmann og produsent da den kjente filmskaperen Kalle Furst ville lage kortfilm i Valdres tidligere i år. Martin var også faglig ansvarlig på filmcamp sommeren 2020. Da ble det produsert en flott og spennende actionfylt kortfilm som kommer til å bli vist på søndag!

Martin og Sebastian skal rett etter kortfilmfestivalen arrangere filmkurs/ filmcamp sammen for å bidra til at flere ungdommer kommer sammen for å produsere en kortfilm. Det blir gratis å delta - og vi håper på nærmere 10-13 deltakere - gjerne fra hele Valdres. 

Det er gratis å delta på Valdres kortfilmfestival.

Arrangørene legger alle kortfilmer på youtubekanal og på nettsiden.Vi kårer en «publikumspris» som får med seg en premie.

Vi ønsker å invitere ungdommer fra hele Valdres. Dette blir gøy og sosialt. Vi er i en gymsal - og oppfordrer ungdommene til å holde god avstand til hverandre. Vi vil orientere om filmcamp og oppfordrer ungdommene også til å melde seg på dette.

Dersom noen som ønsker å delta er forhindret fra å møte opp fysisk grunnet corona - fikser vi det slik at det kan kobles opp digitalt.

Våre sponsorer er UKM Norge UKM Valdres, Sør-Aurdal kommune og Østnorsk filmsenter.

Arrangører er Teknoklubben Sør-Aurdal og Kreativitetsakseleratoren AS


Foto: Sonja BordewichNettsideansvar:  Reidar Schlytter