B

Teknoklubben/ kodeklubben Sør-Aurdal
Publisert:  16.10.20   Pressemelding

Av Sonja Bordewich

Teknoklubben/ kodeklubben sør-Aurdal har ligget i dvale i coronaperioden, men nå fikk First Lego league 2020 liv i oss igjen. Godt å oppleve!

Ungdommene deltar selv om vi vet at det ikke blir like fysisk og spennende turnering som før! Det løser vi ved å gjøre ting mer digitalt! I denne verden hvor digitalisering er nødvendig, er det kanskje bare en positiv effekt! Vi strekker oss lenger!

Corona gjør det vanskelig for ungdommene fjennomføre normale intervjusituasjoner med fremmede voksne, derfor gjør de en nettundersøkelse - men de trenger hjelp av andre til å spre undersøkelsen digitalt.

Kan DU bidra slik at ungdommene får i input til sin forskningsoppgave?

Kjenner du noen over 70 år? Vil du hjelpe oss til å spre undersøkelsen! Vi trenger mange til å svare på vår undersøkelse. Seniorene i årets First Lego League forsker på, undersøker og skal finne kule løsninger for å få flere eldre i aktivitet.

Oppdraget heter REPLAY, og vi ønsker å sjekke ut vår hypotese om at de over 70 kanskje er i mindre aktivitet nå enn da de var unge.

Svarfrist den 19.oktober 2020 slik at vi kan få svarene til vår neste klubbkveld den 20.oktober.

LINK til undersøkelsen: klikk her...

Er du over 70 år og aktiv?

Vi håper dere kan hjelpe oss med å spre ordet om denne undersøkelsen. Det vil gi oss god informasjon slik at vi kan skape enda bedre løsning i årets forskningsoppgave. Svarfrist er tirsdag i neste uke:-)

Den kan også spres på Facebook hvis du vil?

Vi skal ha turnering i november og da skal vi ha livesending her på facebook slik at flere kan høre og se hva slags løsninger teamet har kommet opp med!
Nettsideansvar:  Reidar Schlytter