B


Publisert:  15.03.20   Er Ole Magne (23) på Joker Finnøen Norges hyggeligste kassamann?


NORGES HYGGELIGSTE?: Ole Magne Endrerud (23) fra Joker Finnøen i Sør-Aurdal er plukket ut som en av de 18 finalistene i Hjemmets årlige kåring «Norges hyggeligste kassadame eller -mann 2020» Foto: Privat

Av Susanne Adensfield avisa Valdres

Ole Magne Endrerud (23) fra Joker Finnøen i Sør-Aurdal er plukket ut som en av de 18 finalistene i Hjemmets årlige kåring «Norges hyggeligste kassadame eller -mann 2020».

SØR-AURDAL: Ole Magne Endrerud (23) fra Joker Finnøen i Sør-Aurdal er plukket ut som en av de 18 finalistene.

– For meg som leder er Ole Magne en gave. Han er fantastisk med kundene, engasjert og kreativ. Unge personer med gode ideer skal vi slippe til, sier butikksjef Siv B. Nybråten.

– Han er spesielt flink til å ta vare på de eldre damene, og siden han også er høy og mørk, er de veldig betatt av og glad i ham. Han er en sosial type, en kjernekar, som jeg vil beskrive som ung og lovende, forteller Siv.

De som har foreslått Ole Magne som landets hyggeligste kassamann, sier blant annet:
«Super og serviceinnstilt, yter alltid sitt beste for kundene».
«Yter alltid sitt beste og har et smil på lur. Han spør alltid om hva han kan hjelpe til med».
«Like blid mot alle, alltid. Gir god service!»

7500 nominerte
Det er andre året på rad at ukebladet arrangerer kåringen, og leserne har sendt inn over 7500 forslag til hvem som bør vinne hederstittelen. Fordi flere nominerte samme person, stod konkurransen før finalen mellom 2671 kandidater fra hele landet.

Alle som vil kan være med på å stemme frem Ole Magne via SMS kodeord KASSA6 til 2205. Fristen er mandag 23. mars kl. 08.00.__________________________________________________________________

Nettsideansvar:  Reidar Schlytter