B

   European Cheer Union
Publisert:  30.01.19  

Winter Open 2019 - European Cheer Union

May Britt Andreassen

VCK WildCats med fantastisk imponerende innsats både fra de små og store, kunne dra hjem til Valdres med medaljer og trofeet for 1. plass i sin klasse!

I helgen var det Winter Open 2019 i Drammen, arrangert av ECT Eagles, for niende gang. Her var 1.800 påmeldte som deltok i denne tredje kvalifiseringsrunden til NM 2019.

Winter Open er også første kvalifiseringskonkurranse for European Cheer League, som pågår gjennom hele 2019 i ulike konkurranser. Vinner i hver kategori får et fripass til EM i 2020. Det var også en del av kvalifiseringsrunden til NM i mars 2019.

Valdres Cheerleader Klubb WildCats er en klubb i vekst, med ca. 42 aktive medlemmer fordelt på tre lag.
- Kittens er de yngste utøverne, og de trener på torsdager på vgs på Leira.
- Cheetahs, det nyeste laget og består hovedsakelig av utøvere bosatt i Etnedal. De trener i gymsalen på barneskolen i Etnedal på torsdager.
- Ocelot er et lag som består av de eldste utøverne, fra 11 år og oppover. De trener tirsdag og onsdag på Leira. Dette laget består av både juniorer og seniorer. De konkurrerer i Open Cheer Coed Median. Coed betyr at det er både jenter og gutter. Klubben har for tiden 3 gutter og ønsker flere rekrutter av begge kjønn!Silje Høstland og Benjamin Huset-Mathisen med 1. plass trofeet i Ocelot sin klasse


Ocelot med sin vinner rutine

Luftige svev med Ocelot


Kittens i gang med sin rutine, her utføres ropet


Kittens med vel gjennomført rutine


WildCats ekspressen


Ocelot, The Winner Team!
Foto: May Britt AndreassenNettsideansvar:  Reidar Schlytter