B


Publisert:  02.07.19  
Unik konsert i den nye Bangskleivtunnellen

Trine Adde Hansebakken


Valdres sommersymfoni hadde gleden av å presentere en unik konsert opplevelse i den nye Bangskleivtunellen lørdag 29. Juni.Dette ble mulig i samarbeid med Statens veivesen og Skanska, sporty og velvillige musikere og idemakeren Nikolai Øyhus som sto bak det hele. Dette var en svært spesiell konsert opplevelse med 12 grader i tunnelen, rått, mørkt med lyssatt gjorde det spesielt og stemningsfullt og med en helt spesiell akustikk med en særdeles etterklang.

Valdres sommersymfoni er 25 år, kunstnerisk leder for festivalen, Guro Kleven Hagen er 25 år og en av publikumet var der å feiret 50 års dagen sin, så her ble bursdagssang sunget som all sang. Konferansier Nikolai Øyhus klarte heller ikke å legge sjul på at han var stolt av at Kleven Hagen er halvt Sør-Aurdøl. Det ligger mye arbeid bak for å nå så langt som hun har gjort.

De 400 publikum som hadde vært raske til å bestille seg billetter var heldige, da det ble raskt utsolgt. Så det var mange flere som kunne tenke seg en slik spesiell og unik opplevelse.

Foto: Trine Adde HansebakkenNettsideansvar:  Reidar Schlytter