B


Publisert:  24.09.18  

Konsert i Begnadalen kirke - What a wonderful world

Gunvor Strandbråten

Caledonia Jazzband inviterer til konsert i samarbeid med Sør-Aurdal koret og Vestre Slidre sanglag. Dette skjer i Begnadalen kirke søndag 7.okyober kl.18:00 og tittelen på konserten er: What a wonderful world.

VELKOMMEN

Billetter kan kjøpes av kormedlemmene eller i døra i kirkene.

Omtale av Caledonia jazzband:

Sør-Aurdal koret og Vestre Slidre sanglag har hatt flere konserter sammen med Caledonia jazzband

Sist korene hadde konsert i Begnadalen kirke var 31.august 2008.
I Slidredomem har korene hatt konsert med Caledonien jazzband 4 ganger.

Koret har utarbeidet en samling noter til konserten i høst som gir utrykk for ” What a wonderful world”
13.    Caledonia Jazzband er et av landets spenstigste band i New Orleans-tradisjonen. Siden starten i 1982 har bandet kombinert nyskapning med dyp kjennskap til tradisjonen i et engasjerende musikkuttrykk.

Helt siden starten har orkesterets varemerke vært rotekte New Orleans jazz, koblet med en kreativ evne til fornyelse av denne tradisjonen. Blant annet har orkesteret fanget opp impulser fra nyere New Orleans-musikk, og har dessuten et repertoar med et stort innslag av selvkomponerte melodier.

Caledonia Jazzband hører med i toppsjiktet blant europeiske New Orleans band, og har spilt på en rekke festivaler i inn- og utland, deriblant flere ganger på New Orleans Jazz & Heritage Festival. Orkesteret har også turnert i Sverige, Singapore og Slovakia, foruten en omfattende konsertvirksomhet i Norge.

Caledonia Jazzband samarbeider med internasjonale solister, deriblant trompetistene Wendell Brunious fra New Orleans og australieren Geoff Bull. Samarbeidet har resultert i plateinnspillinger, og orkesteret har høstet mye anerkjennelse for sine fire plateutgivelser.

Nåværende besetning
Carl Petter Opsahl, klarinetter
Eystein Husebye, trombone
Håkon Gjesvik, piano
Eyvind Ellingsen, gitar og sang
Ellen Brekken, bass
Bjørn Olufsen, trommer»

Nettsideansvar:  Reidar Schlytter