B

                     


Publisert:  01.03.18  
Nye eiere av Joker i Begnadalen

Reidar Schlytter

I dag 01.mars 2018 overtar Siv og Oddbjørn Nybråten Joker butikken i Begnadalen.  Joker har vært en populær nærbutikk i Begnadalen og som ble opparbeidet av Nils og Karin Finnøen for nærmere 50 år siden. Etter at Karin gikk over til pensjonistenes rekker, overtok Rasmus Piltingsrud for et par år siden fram til Siv og Oddbjørn tar over i dag.

Som kjent har butikken i Begnadalen lange tradisjoner og har hatt et rikholdig sortiment som kundene har satt pris på. Siv blir daglig leder for butikken og hun forteller at sortimentet og tjennestene som tipping, rikstoto,  post i butikk, medesinutsalg m.m. blir ført videre. På sikt vil en del av utstyret bli skiftet ut og butikken vil bli pusset opp.

I tillegg til Siv som daglig leder vil en del av den tildligere betjeningen bli med videre.Her ser vi Siv på sin nye arbeidsplass,  som daglig leder for Joker butikken i Begnadalen

Begnadalen.no ønsker Siv lykke til med den nye jobben som eier og daglig leder for Joker butikken i Begnadalen,  og oppfordrer alle til å bruke nærbutikken framover.

Foto: Reidar SchlytterNettsideansvar:  Reidar Schlytter