BPublisert:  26.08.17  

Hedalen Ungdomslag inviterer deg med på høstens morro med Statsteatret.

Vi er stolte av å kunne ønske Statsteatret velkommen 10.november med sitt 8.kapitell av norgeshistorien "1980-Aker brygge". I år er Cato tilbake etter ett års pause fra teaterensemblet, og Cato sier selv: "Jeg har stor tro på at vi skal fylle to hus til randen i år. Tror ikke jeg har vært med på en forestilling noen gang med så positive tilbakemeldinger. Jeg tror ordet går om at dette kan være noe å få med seg."

To forestillinger lørdag. Vi avslutter kvelden med "80-tallsparty med DJ" hvor du oppfordres til å kle deg i tidsriktig 80-tallsklær.
Spillestedet er selvsagt vårt eget Lokalet.

kl. 16.30 - 1.forestilling
kl. 19.00 - 2.forestilling, barn/ungdom under 18 år kun i følge med foreldre grunnet salg av alkohol.

Billetter bestilles hos:

Vilde: (e-post foretrekkes) e-postadr.: vildei_96@hotmail.com eller tlf.: 97131921
Benedicte: (sms foretrekkes) tlf. 90191611 eller e-post: benedictejoten@hotmail.com

Billettpris forestilling: kr. 350,- per billett.
Billettpris forestilling + fest: kr. 400,- per billett
Billettpris kun fest: kr. 100,- per billett.


Statsteatret skriver selv følgende;

STATSTEATRET tar deg med til 80-tallet og til sangen om det frie marked. Vi tar deg tilbake til tiåret der lønnsomhet, emisjon, korrupsjon, innsidehandel og «milking the cow» ble en del av vokabularet. Tiåret da off-white ble en farge, og vi alle ble Poco Loco.

Velkommen til Fame, Sweet Dreams og Dancing in the Dark. Vi hadde Faith og møtte mang en Material Girl som ville Take on Me eller Beat It. Og om Eye of the Tiger stirret på oss, så stirret vi tilbake. Vi har alle et Hungry Heart so Wake me up before you Go-Go, cause I see True Colors and I am Walking on Sunshine, så kom igjen, Lets Dance! Nothings Gonna Stop Us Now, Take my Breath Away, Cause I Cant fight this Feeling, Baby, I am Free – Free Fallin´! We didnt start the Fire, men vi var alle med på The Final Countdown.Nettsideansvar:  Reidar Schlytter