BPublisert:  04.12.17  
Valdres cheerleading juleshow

May Britt Andreassen


Valdres cheerleading klubb WildCats holdt et forrykende juleshow til stor glede for publikum som hadde møtt frem lørdag 2. desember på Valdres videregående skule Leira.

En fantastisk aften fullspekket med julestemning og idrettsglede! Alle klubbens lag og GS viste fram hva de har jobbet med siden sesongstart. (GS: Group Stunt er en egen kategori hvor det er inntil 5 personer som løfter sammen. Det er om å gjøre å vise flest mulig overganger, stunts og opp- og nedganger i løpet av ett minutt, og flyeren skal være minst mulig i bakken.)

Hver enkelt utøver med sin familie gav bort en julegave denne kvelden, som blir levert til Scandic hotell på Fagernes. Der blir de delt ut videre til barn som ikke har så mye fra før. Det har blitt en fin tradisjon i klubben!

Fra Begnadalen har vi med tre spenstige utøvere; Ronja Olufsen, Elvira Myreng og Klara Myreng. Ronja er med på sin andre sesong, Elvira og Klara startet som nybegynnere i høst.

Klubben har lag for alle aldre og nivåer; Mini, PeeWee, Junior og Senior cheerlag. Det er plass til flere utøvere og oppfordrer gutter til å bli med. Cheerleading passer for alle som liker fart, spenning og turn.

Treningstider på Valdres vidaregåande skule, Leira:
PeeWee torsdager kl.17.00-19.00
Junior/senior tirsdager kl 18.30-21.00
GS/PS onsdager kl. 20.00-19.00

Link til hjemmesiden:
http://www.vckwildcats.com
Nettsideansvar:  Reidar Schlytter