B

Bagn og Begnadalen musikkorps


Publisert:  10.19.17  
Pressemelding:


TRINE CECILIE KVAMBE. (Jodle-Trine)


Du så henne sist i Norske Talenter på TV 2 (2015) der Trine sang seg helt til semifinalen. Hennes jodleshow begeistret både juryen og det norske TV-publikummet. Hun jodlet seg også inn i det norske folks hjerter i Fjordland-reklamen "Straks klar" (2011). Hun hadde i 2016 en rollefigur i "Tapersymfonien" på VGTV i forbindelse med fotball VM. Sist år reiste hun på turne'med sitt orkester i Norge, ved ulike Oktoberfesivaler, både på østlandet og Nord Norge, hvor de underholdt festglade  mennesker med stor suksess.Fredag 27.oktober kan du få oppleve henne i en forrykende konsert sammen med Bagn og Begnadalen musikkorps på Sør-Aurdal Ungdomsskole kl.20. Dørene åpnes kl.19, så du kan få kjøpt billett, kr.200, ved inngangen. Det vil bli servering av alkohol, så barn og ungdom under 18 år kommer inn i følge med foresatt.

Men Trine er slett ikke bare en jodleekspert. Hun er en allsidig vokalist og korist med en livslang musikkarriere bak seg. Hun behersker like godt pop som blues, country, viser og jazz. Hun synger også jevnlig salmer i kirker i Hedmark, der hun er bosatt og har base.

Trine har blant annet sunget i Neil Young-tributebandet Mad Cow, bandet Oriental Funk og Oslo Radio-Orkester.

Trine har musikkutdanning fra Nordiska Folkliga Akademi i Sverige og musikklinjene ved Ringerike Folkehøgskole og Heggen videregående.

Trine er en rutinert studiomusiker som har bidratt jevnlig til utgivelser over flere tiår, blant annet med gruppene Cape og Splash, samt 11 av platene til sin mor Sissel Kvambe der hun også har flere solospor. Hun har også spilt inn jazzplate med Lars Birkelund.

Den allsidige musikeren har vært demovokal for ulike produsenter som Oslo Recordings (Ken Ingwersen/Jon-Willy Rydingen), Studio 1 (Håvid Engmark), Piraya Music Studio (Henning Hoel Eriksen), Jam Jammer Studio (Øystein Westlie), Thomas Wøhni og Lydkjøkkenet (Øystein Vesaas).

Av andre TV-opptredener kan vi nevne Stjerner i sikte (TV 2), Da Capo (NRK), Det var det året (NRK), Er det noen sak (NRK), Barnas Talenttreff (NRK), Halvsju (NRK) og I ruta (NRK).

Kontakt:
trine.kvambe@hotmail.com
986 49 100 mobil

Nettsideansvar:  Reidar Schlytter