BPublisert:  26.04.17  


Skolebedrift - Midt i Blinken

Reidar Schlytter


Onsdag 26.04.17 var jeg til stede på Begnadalen skole for bli kjent med en nystartet bedrift på skolen.   "Midt i Blinken"Hovedmentorer var rektor Brit Mykleseth  godt hjulpet av lærere og foreldre som har stilt opp under produksjon av varer som skal selges på salgsmessen (i gymsalen) tordag 27.04.17 kl 16.00. De fleste som ønsker å kjøpe produktene har allerede bestilt for henting salgsdagen, men det er fortsatt mulighet til å kjøpe produktene, se bilde av bestillingsskjemaet.

Bedriften hadde etablert seg på 3 produksjonsområder, på sløyden i underetasjen (Tre stol i forskjellige farger), på skolekjøkkenet (bakte skolebrø) og i 2 etg. (sy høretelefonholder)

Bedritens ledelse hadde etablert seg i 2 etg med eget kontor.

Mikael Andre Allergoth som adm.dir
Kristine Marie Grimsrud som Viseadm.dir. og
Harald Hougsrud som markeds og salgssjef.Det var også ansatt egne avdelingssjefer for hvert av de tre produksjonsområdene som var:

Kjøkkensjef:  Anders S. Strandbråten
Brukskunstsjef: Ole Terje Gabrielsen
Sløydsjef: Wegger Kristoffer Bergsrud

Ønsker du å bestille varer kan vedlagte bestillingseddel benyttes, klikk på bilde for utprint og bestilling:Du kan også sende bestilling av varer elektronisk (på mail) til: brit.mykleseth@sor-aurdal.kommune.no

NB, ikke glem at salgsmessen er på skolen, gymsalen, torsdag 27.04.17 kl. 16.00-18.00.

Nok en gang et velykket prosjekt ved Begnadalen skole.

Her noen bilder fra besøket på skolen:
Foto: Reidar SchlytterNettsideansvar:  Reidar Schlytter