Statoil Norgescup
Publisert:  18.03.15

Norgescup på ski for juniorer på Lygna

Arkivbilde av Jostein S. Strandbråten

800 juniorer stiller til start i sesongen første Statoil Norgescup. Noen kjemper om uttak til VMjr og Nordisk, men de fleste kjemper om plasseringer og poeng.

Jostein var vår lokale deltaker og deltok i renn fredag, lørdag og søndag med  bra plasseringer.

Fredag 16. januar:

Skøyting:
Jostein deltok i klassen for M 18 år med 130 deltakere i klassen og ble nr 13 på tiden 24.52 mens vinner av rennet ble Hermann Martens Meyer på tiden  23.11,  Meyer regnes som en av Norges beste 18 åringer i skisporet.

Kjempebra Jostein

Lørdag 17. januar:

Sprint: Jostein gikk videre fra prologen som hadde 149 løpere på startstreken. Jostein ble nr 2 i sitt heat i kvartfinalen og nr 6 i semifinalen.

Totalt i sprinten ble Josten nr 12.

Bra.

Søndag 18. januar:

Klassisk: I
klassen M 18 deltok 135 løper og Jostein ble nr 8 på tiden 27.10 Rennet ble vunnet av Petter Stakston på tiden 25,46