Publisert:  31.07.14
Rapport nr 4 fra Norway Cup 2014

Elling Weimodet

BBH ut av Norway Cup med hode hevet.

BBH J-16  møtte i dag FC Hampton fra England i 16-dels finalen i A sluttspillet. Heer var det vinn eller forsvinn, og motivasjpn på topp.

FC Hampton tok ledelsen 1-0 etter frispark. Under minuttet etter fosset Olaug Myrvang Bakke gjennom det engelske forsvaret og utlignet. FC Hampton scoret  imidlertid igjen på en kontring og de kunne gå til pause med 2-1 ledelse.

Maiken K. Dyve brakte balense i regnskapet med en kanon av et frispark fra 30 meter. Deretter  presset våre jenter, men FC Hampton fikk en heldig scoring og gikk igjen opp i ledelsen. Vi presset på og spilte de siste minuttene med bare 3 i forsvar. Vi er både alene gjennom med keeper og har flere avslutninger rett på utsiden av stolpene. Sekunder før slutt smeller Vårin Kløvstad ett knallhardtv ollyskudd i tverrligger og ned (inn???) En meget god Sandra Nybråten og resten av jenetene må dermed innse at årets Norway Cup enevtyr er over. Jentene hadde ikke marginene med seg i denne kampen, men gjennomførte en meget god kamp og var spillemessig fullt på høyde med motstanderne fra fotballens hjemland.

Jentene kan se tilbake på en kjempeturnering. Jeg er mektig stolt over hva de presterte.