B

Publisert:  29.07.14

Rapport nr 3 fra Norway Cup 2014

Elling Weimodet

Seiersjubelen fortsetter for BBH J-16 Gruppevinnere og klare for 16-dels finale i A-sluttspillet.

Holmestrand var motstander  i siste kamp i gruppespillet i dag. Kampen var en ren gruppefinale, der vinneren ville gå direkte til 16-delsfinalen i A-sluttspillet. Vi var gruppeleder før kampen , og ville klart oss med uvagjort.

Kampen gikk på bane 19 på Ekeberg. Dette er den banen som heller desidert mest på hele feltet. Vi tapte målvalget og startet kampen i motbakke og motvind.  Trenerne hadde på forhånd vært og studert motstanderne, slik at taktikken var klar. Vi ble presset noe tilbake i straten av kampen, og Holmestrand var farlige frampå  ved ett par anledninger. Vi var imidlertid farlige på kontringer og Olaug Myrvang Bakke suste gjennom Holmestrand-forsvaret  og ga oss 1-0 ledelse. som hold seg til pause.

Holmestrand gikk ut i hundre etter pause, og utlignet til 1-1 rett etter pause. Kampen vippet en stund før en Holmestrand- forsvarer handser og vi får straffespark. Maiken K. Dyve er iskald og sikker og gir oss 2-1 ledelse. Maiken følger opp med ett velplassert frispark i høyere hjørne for keeper, 3-1 og pulsen senkes. Oda Grønnbrekk setter den siste spikeren i kista til Holmestrand da hun er påpasselig fremme på en retur i feltet.

En kjempeinnsats av  jentene og vi er klare for 16-dels finale på torsdag  mot vinner av kampen mellom FC Hampton (England) og Treff/Gossen. 16-dels finalen går på Bjølsen 2 kl 11.00