B



Publisert:  04.03.14   
Pressemelding

Sonja Bordewich

"I regi av gründer og NTNU-professor Sjur Dagestad er en rekke av de fremste av landets innovatører godt gang med å skrive sin egen fagbok. Målet er å lage en praktisk, jordnær fagbok for hvordan å lykkes med innovasjon i Norge. Innovasjonsfirmaet Innoco ‘tar egen medisin’ og har startet et prosjekt med flere hårete mål -  Totalt  150 forfattere skal sammen skape ”den ultimate innovasjonsboken”."

Les mer i vedlagt pressemelding fra Innoco AS og KreativitetsAkseleratoren AS på Nord-Garthus Gård

Nord-Garthus Gård har lenge fokusert på aktiviteter innen kreativitet, entreprenørskap og innovasjon. Vi har skapt gründertreff gjennom KræsjTreff gjennom samarbeid med Sør-Aurdal kommune. Vi har holdt en rekke KræsjKurs for jobbskapere (også gjennom jobskapingsmidler fra NAV). Siste året har fokuset vært å skape en mer intensiv-variant av gründerkurs "KræsjKæmp". Vi hatt fokus på å samarbeide med de beste innen innovasjon. Det var en stor glede å takke ja når spørsmålet om å være prosjektleder for kapittelet Kreativitet kom fra professor Dagestad. Hvert kapittel inneholder gruppe på 10-15 personer. I kreativitetsteamet er Humørbonden Geir Styve med som skriveansvarlig, han er også trener i Kreativitetsakseleratoren AS.

 På Nord-Garthus Gård har vi utviklet en treningsarena for kreativitet, entreprenørskap og innovasjon. Det er derfor en stor glede å være vertskap for skrivesamlingen i det nye innovasjonsbokprosjektet.  Vi har hatt ledersamling (bildet vedlagt), og kommende helg blir det skrivesamling. Det er flere fra Valdres og Land-regionen med i bokprosjektet.


Nederste rad fra høyre:
I  rød genser Initiativtaker og professor i Innovasjon, Sjur Dagestad.
Nederste rad fra høyre:
Grethe Stave, Ole Røhnebæk, Lana Berglund, Anna Kirah, Andreas Nilssen, Sonja Bordewich.
Øverste rad fra høyre:
Knut Festervoll, Andreas Holter, Geir Håbesland og Christine Lundberg Larsen.
To kapittelledere var ikke med på bildet: Jan Erik Korsjøen og Jens Hauglum.




Med vennlig hilsen
Sonja Bordewich og Kristian Strøm
Nord- Garthus Gård
Kreativitetsakseleratoren AS
Valdresvegen 2098
2930 Bagn

mob: 99 54 28 50
epost: sonja@nord-garthus.com
www.kræsjkæmp.no
www.nord-garthus.com


FOTO:  Sonja Bordewich



Nettsideansvar:  Reidar Schlytter