B


Publisert:  28.08.14   

Fest for mennesker med spesielle behov.

Reidar Schlytter

Som kjent arrangerer Frivilligsentralen i Sør-Aurdal fest for mennesker med spesielle behov. Alle Valdreskommunene er invitert til å delta (også Nordre Land kommune) og festen arrangerer en fredag i hver mnd. Dette har hvert,  og er fortsatt et flott tilbud for mennesker med spesielle behov.

Det er ca. 9 arrangement i året og en av festene er en utefest (populært tiltak)

Frivilligsentralen har holdt på med dette tilbudet i 4 år, og det er Etnedal og Sør-Aurdal som er flinkest til å benytte seg av tilbudet.

Pårørende , støttekontakter og brukere stiller velvillig opp på omgang for å dekke funksjoner som må til for å gjennomføre kveldene,  og vi ser at deltakerne trives med opplegget. Ikke minst at det er levende musikk, mulig for å kjøpe seg hamburgere, pølse, drikke og is m.m. og at de får utfolde seg på dansegulvet.  (godt sosialt samvær) er noe som de setter stor pris på.

Dette er også et av de få tilbud av denne art til denne gruppen mennesker, og vi synes det er synd at forholdene ikke er lagt til rette for at flere kan delta.

Derfor en utfordring til pårørende og støttekontakter i alle kommuner, samordne transport fra ditt område og la deltakerne opplev et flott tilbud i lokalene til Frivilligsentralen i Sør-Aurdal (på Fossvang)

Her en oversikt over festene senere i høst:

Vangstein`s spiller til dans på Fossvang  fra kl. 18.00-20.00
19. sep, 17. okt., 14.nov.Ester klargjør til fest


Mat, brus og is er populært


Da er dansen igang


Deltakere fra Etnedal


Foto: Chr. RustebakkeNettsideansvar:  Reidar Schlytter