Publisert:  22.03.13    
Pressemelding:

Lokale matvarer til hyttegjester


Booking Service Beitostølen har gleden av å kunne vise til rekordsalg av lokale matvarer til våre hyttegjester. Vi har planlagt dette i lengre tid og knyttet til oss dyktige lokale leverandører av matvarer. Moahaugen Gard og Beito Ysteri er viktige samarbeidspartnere og det vil bli flere etterhvert.

Over 20% av alle våre ankomster i påsken har bestilt et fat med "Smak av Valdres" hvor vi formidler ferdigpakkede matvarer fra lokale produsenter. Gjestene setter stor pris på denne ekstraservicen og vi har fått svært gode tilbakemeldinger.

Vi legger vekt på kvalitet og vil hjelpe våre gjester til å oppleve mer når de er på Beitostølen eller andre steder i Valdres. Da er det ekstra flott at vi har så mange dyktige lokale matvareleverandører. Vi håper at våre gjester setter pris på vårt utvalg, og at de i neste omgang bestiller direkte fra de lokale matprodusentene. Alle varene vi leverer er ferdigpakket og vakumert og vi får det rett fra leverandør som vi så tar med og setter inn på hytten eller leiligheten til gjestene, sammen med informasjon om varene.

Nå i april og mai håper vi at en smak "Smak av Valdres" kan nytes som niste til en vårskitur på fantastiske Valdresflya.

Vi er det første bookingselskapet i Norge som satser på å tilby varer fra lokale leverandører, og vi skal jobbe med å utvikle dette videre. Vi har stor tro på at hyttegjester ønsker mer informasjon om lokal mat, kultur og opplevelser.

Vedlagt ligger noen bilder til inspirasjon for servering av maten, samt et bilde av fatet med mat som vi tilbyr gjestene.

Hilsen

Booking Service Beitostølen AS
Nicolay Flaaten


Nettsideansvar:  Reidar Schlytter