B

Publisert:  01.08.13

Rapport nr 7 fra Norway Cup 2013. Kvartfinalen.

Elling Weimodet

Batteriet flatt - Norway Cup eventyret over for denne gang. I kvartfinalen i kveld ble det tap 1 - 3 for Eide og omeng FK.

Denne gangen startet vi offensivt, og Olaug Myrvang Bakke fosset gjennom motstanderes forsvar og hamret ballen i mål etter ca 5 minutter.Eide hadde også en spiss i hurtigtogklassen, og hun terroriserte vårt forsvar med fysikk, rutine og hurtighet.

Tre ganger før pausesignalet gikk, hadde hun nesten egenhendig snudd kampen i motstandernes favør. Vi gjorde noen grep i pausa for å forsøke og hente inn igjen forspranget,  men bena var trøtte og batteriet tomt. Dermed endte vårt Norway Cup eventyr i kvartfinalen.

En uke fullstappet av positive inntrykk med TV-opptreden, sportslig prestasjon over forventningene og mange hyggelige minner sammen med en gjeng fantastiske jenter er over.

Det er masse flott ungdom i Sør-Aurdal. Nå setter vi oss i veteranbussen i morgen og reiser hjem. Walk on. Elling

Nettsideansvar:  Reidar Schlytter