Rapport nr 3 fra Norway Cup 2013. TV- overført kamp.

Elling Weimodet

TV-kjendisene koste seg på Ekebergsletta.   Begnadalen/Bagn/ Hedalen J-16 var så heldige å bli trukket ut til direktesendt TV - kamp mot Grand Bodø i dag.

20 spente spillere ble møtt a
v Mini Jacobsen og TV-kameraer ved ankomst.Intervju av vår kaptein Maiken K. Dyve og trener Elling O. Weimodet før kamp.Deretter oppstilling foran TV-kameraene med samtlige spillere.

Vi møtte sterk motstand og Grand Bodø tok tidlig føringen i kampen.De gikk også forholdsvis tidlig opp i 1 - 0 ledelse.Denne stillingen holdt seg til rett før pausesignalet. Da gikk Grand Bodø opp til 2 - 0.

Mini Jacobsen intervjuet Gunhild Myrvang Bakke, Elin Veimodet og trener i pausen.  Mini kom også med gode råd om hvordan vi skulle snu dette i andre omgang.Vi la om formasjon fra 4 - 3 - 3 til offensive 3 - 4 - 3 i andre omgang.

Dette førte til at vi i første halvdel av andre omgang klarte å legge noe mer press på Grand Bodø.  Spesielt fikk de problemer med farten til Olaug Myrvang Bakke.På slutten av kampen kom Grand Bodø tilbake og scoret ytterligere to ganger.

Sluttresultatet ble derfor tap 0 - 4.Dette til tross for mange fantastiske redninger av vår meget gode keeper Karoline Dahlen.

Samtlige skadefrie spillere fikk  sin TV-debut. Etter kamp ble det handshake for peace mellom de to kapteinene og nye i intervjurunder med Mini.

Mini var og så sporty at han ble med oss på lagbilde etter kampen.Spillerne ble utfordret av trener på at de som turte å ta klem av Mini skulle få is etter kampen.

Dermed ble det 20 klemmer på Mini og dertil vel investerte utgifter til is på undertegnede. Mini sa han vurderte å flytte til Valdres,  siden jentene der var så generøse med klemmer.Alt i alt en meget spennende og minnerik opplevelse for våre flotte jenter og god Valdresreklame på riksdekkende TV.

Dette var en flott presentasjon av bredden i fotball-Norge av TV 2 med en meget dyktig og humørfylt Mini Jacobsen som programleder.Vi har fått ett flott Norway Cup minne vi aldri vil glemme.