Publisert:  20.04.13  


Dans på Fossvang

Ester Kulterud

Vangsteins spiller til dans på Fossvang en fredag pr. måned. Da er det diskotek og full fest. Det er vanlig med ca 50-60 personer her hver gang, men på det meste har det vært 85 stk. på diskotek inne.

Når juni kommer tar vi utekonsert der alle kan invitere med seg familie, venner og bekjente. Siste utekonsert var det over 100 stk.

Det er vinklet først og fremst for brukere av miljøtjenesten og er for alle Valdreskommunene. En gang har vi opplevd å ha alle kommunene representert. Da var det fullt på Fossvang og moro. Masse glade, feststemte mennesker.

Det er frivillige som driver alle disse festene. Vi har kiosk hvor det selges pølser, hamburger, brus, is , kaffe med mer.

En gang pr. år, som regel på utekonserten har vi spurt ordførerne i kommunene om de vil være med å arbeide som frivillig på en fest.

Disse spørsmålene har blitt positivt mottatt og de som har vært med er Sør-Aurdal/Kåre  Helland, Nord-Aurdal/Inger Torun Klosbøle og i år skal Etnedal/Jan Arild Berg være med som frivillig 14. juni. Det er stor stas når de som kommer møter disse ved inngangen.

En varm takk til alle frivillige som er med og gjør disse festene så flotte og ikke minst dansebandet Vangstein`s

Her noen bilder fra festen fredag 19.april:
 
FOTO:  Reidar Schlytter


Nettsideansvar:  Reidar Schlytter