Publisert:  07.02.13    

Barnehagen reiste til syden!

Tekst: Trine Foto: Hans

I barnehagen har det blitt en tradisjon, at vi reiser i fra kulde, ski og andre ute aktiviteter til syden, en dag i januar.

Vi pakker koffertene med badetøy, håndkle, solbriller, solkrem, kjoler, shortser og ellers det som måtte til for å trives i varmen. Vi reiser med fly. på flyet får vi servering av ei svært hyggelig og service innstilt flyvertinne. Kapteinen fører flyet med en stødig hånd.

Da vi kom frem var det deilig og varmt, solen sto høyt på himmelen. bassengene holdt og svært god temperatur i år. Det ble basse bade glede der. På stranda solte vi oss, danset og fikk servert paraply drinker og banan splitt. Vi gikk til sjømannskirken for å høre på høytlesning.

Når lunsjen skulle inntas, gikk vi på restaurant. Der fikk vi servert tapas. Det var spanske kjøttboller og pølsebiter på grillspyd, pasta, pommes frites, grønnsaksstaver og rømme dip. Til dessert fikk vi sjokoladekake." Dette har vært den beste dagen i mitt liv" var en uttalelse i fra ett av barna under måltidet.

Før vi tok flyet hjem igjen. Vi har bevist at tro kan flytte fjell, for denne leken er på ordentlig i fra ende til annen. Prøv å si at disse barna ikke har vært i syden..........


Her noen bilder fra sydenturen


Stilige flyvertinner


På plass i flyet (boeing 737) til syden


Rolig flytur


Endelig servering av lunsj på flyet, dyktige flyvertiner


Endelig i syden


Vi koser oss


Stek sol i syden


Fullt på stranda 


Nettsideansvar:  Reidar Schlytter