Publisert:  08.06.12

Solskinnsklubben holdt utefest på Fossvang 

Reidar Schlytter

Tro det eller ei, selv om lokalene på Fossvang er stengt stopper ikke dette aktivitetene til Frivilligsentralen. Solskinnsklubben (arrangement for mennesker med spesielle behov) med daglig leder Ester Kulterud  klarte likevel å få til et utearrangement takket være god hjelp fra Bagn Idrettslag som lånte ut sitt partytelt med dansegulv, kiosk m.m.

Som kjent har Frivilligsentralen arrangert fest på Fossvang siste fredag i hver måned. Dette er alle Valdreskommunene med på og det var derfor en skuffelse at lokalene ble stengt tidligere i vår, men som nevnt dette stopper ikke Frivilligsentralen og de frivillige som står bak arrangementet.

Denne fredagen var det strålende vær og godt oppmøte (ca 80). Det ble servering av mat og drikke fra kiosken, live band (Vangstein`s) som spilte til dans. Etnedal bilruter stilte opp med gratis senebil og alt lå til rette for en fin fest.

Denne gangen stilte også ordfører Inger Torun Klosbøle fra Nord-Aurdal kommune opp som frivillig medarbeider på festen, som alle satte pris på.
Inger Torun og Ester tar imot gjestene.


Daglig leder Ester Kulterud, styreleder Reidar Schlytter og ordfører Inger Torun Klosbøle.


Stor trafikk i kiosken denne kvelden.


Publikum koser seg i det fine været. og bakenfor ser vi senebilen vi fikk låne gratis denne kvelden fra Etnedal bilruter


Ester ønsker velkommen til festen


Inger Torun hilste og takke for at hun fikk være med som frivillig.


Det var livellig på dansegulvet.


Ester måtte også trå til som dansepartner.


Viktig med godt vakthold.


Vokalist i Vangstein`s 

Her kan du sen en billedkavlkade fra utefesten på Fossvang,
klikk her...


Her kan du se bilder innsedt fra Chr. Rustebakke, klikk her...

FOTO:  Reidar Schlytter


Nettsideansvar:  Reidar Schlytter