Publisert:  08.09.10
Begnadalen Helsestasjon

Sigrid Haugen

Begnadalen Santitetsforening og Hedalen Helselag henvender seg i åpent brev til Sør-Aurdal kommunestyre. Bakgrunnen er at helsestasjonen i Begnadalen ikke er i drift.

Det viser seg at admininstrasjonen jobber målbevisst for å få lagt ned helsestasjonen i ytre del. Hedalen Helselag og Begnadalen Sanitetsforening engasjerte seg i saken i fjor høst, og vårt engasjement fortsetter nå.

De to foreningene har i kveld hatt felles møte, hvor vedlagte brev bleskrevet. Vi øsnker å få det ut i full offentlighet, både på Hedalen.no, Begnadalen.no og i avisa påValdres.  • Åpent brev sendt kommunen i 07.september 2010, klikk her...
  • Uttalelse fra Hedalen Helselag, 13.oktober 2010, klikk her...

  Viktig melding til alle foreldre
  til 0-6 åringer!

Anette Hougsrud

Hedalen Helselag og Begnadalen Sanitetsforening har skrevet brev til kommunestyrerepresentantene der vi protesterer på nedleggelse av helsestasjonen i Begnadalen. Vi ønsker at så mange som mulig av dere får mulighet til å skrive under. 

De som ikke har fått anledning til å skrive under brevet kan få ordnet dette når barn leveres i barnehagen i Begnadalen, torsdag mellom kl 06.30 - 06.45, hvis ikke dette passer ta direkte kontakt med lederen for Begnadalen Sanitetsforening Anette Hougsrud på tlf 613 48 078.

Brevet postes fredag morgen.
Nettsideansvar:  Reidar Schlytter