Publisert:  06.08.09
Liverpoolsupportere fra Begnadalen

Rune Stenslette

Ihuga Liverpoolsupportere fra Begnadalen hadde tatt veien ned til Bislett for å se å håpe å kunne hilse på sine helter som Torres , Garrad med flere .

3 timer før kampstart hadde masse folk stilt seg opp utenfor spilleingangen med fotoapprat , kulepenner, tusjer og papir i håp om kunne få en autograf.

Ca t time før kampstart ankom bussen fra SAS Hotellet og til Bilsett stadion hvor  flere hundre Liverpoolsupportere
håpet både bilder og autografer.

Med Politi og sikkerthets vakter var det ikke så veldig lett å sikre seg noen navntrekk men bildet lot seg gjøre hvis du var kjapp for spillerene ble loset trygt inn i garderoben.
 
Etterhvert som Bislett  fyltes opp mennesker  med  røde drakter og skjerf med liverpoolpåskrift å ventet sine helter på banen ble stemningen bare høyere og høyere mens sangen'' you'll never walk alone'' ble vakkert fremført av en ivrig supporter .

For mange er det vel Torres som er den store helten  og da lagene ankom banen var han ikke med hverken i førsteelveren eller med spillerene ut.
 
Da lagene ankom banen var det fotografene sine tur , å målet var jo selvsagt å få et bliinkskudd.

Først etter 30 minutter og etter at suopprterene skrek Torres Torres ankom han banen og ble møtte med klapping og hyl.
 
Etter 44 minutter klarte Lverpool å få hull på byllen. Ryan Babel utfordrer på høyrekanten og vipper ballen inn mot høyre stolpe.

Andrij Voronin kommer på fint løp og header ballen i mål og det står 1-0 til Liverppool.

Lyns store målsjans kommer etter 37 minutter i første omgang. Jo Inge Berget blir gjennomspilt og kliner til fra 16 meteren og skuddet går helt i krysset men i stolpen og ut .

Liverpool og Lyn gjør mange bytter gjennom kampen.
Først etter 59 minutter er det nok en gang gjestene som klarer å legge på et til å det står 2-0.

David Ngog står for denne scoringen med god hjelp av Mascherno som spiller gjennom Dossena på nydligste vis . Han drar seg rundt Lyn spiller Magne Simonsen og slår inn til Ngog som kan plassere ballen bak Lyns Keeper Tyres Lacey og det står 2-0 som også blir sluttresultatet.
 

Ihuga suopportere fra Begnadalen på tur.


Begynner å fylles opp på Bislett stadion.

 
Torres en meget populær mann . Skriver autografer så blekket spruter !


Foto: Rune Stenslette


Nettsideansvar:  Reidar Schlytter