Publisert:  24.06.09 By The Way, Nes i Ådal

Rune Stenslette

Nærmere 1 millioner kroner er det brukt på å pusse opp kroa By The  Way på Nes I Ådal.

Det er selskapet Mache som i dag eier og driver denne restauranten.
 
De hadde stengt i en uke å kunne åpne til en meget flott nyoppusset restautrant forrige søndag.

Det er påkostet  nytt intreriør, både disker, møbler, gulv ,ny pizzaovn  og uteareal med  blomster.

I tillegg er det også kommet en ny kaffemaskin der alle ansattte har hatt en 8 timers kurs, og vi er stolte over å kunne tilby våre gjester alle typer kaffe fra den nye italienske  barristmaskinen .
Vi skal også kjøre en pris 22 kr for all typer kaffe i hele sommer.

Bye The Way skal fortsette med husmannskost som stekt flesk, kjøttkaker, men ser nå at pizzamenyen vår er en meget poulær meny sier daglig leder Odd Inge Skår.

Bare på åpningsdagen uten å annonsere ble det solgt over 100 pizzaer, at folk kan få pizza på så kort tid betyr mye for folk .

Ser ut som den pizzamenyen slår godt an .En pizzaslice med 0.5 drikke får du får bare 39 kroner å du slipper å vente i mer enn 3 minutter .
 
Hva slags forventninger har dere til denne restauranten?

Vi syns dette er et meget godt alternativ til andre  restauranter, i tillegg er det en enda mer hyggelig priser , faktisk så er prisen på det meste gått ned også sier Odd  Inge!

Hvis vi tar i betraktning både finanskrise og veistenging på E- 16, så hadde  vi mer omsetning på åpningsdagen vår enn på  samme dag i året som gikk. 

Med vår 100 prosent hjemmelagd pizza , alle typer kaffe som Caffe Latte , Espresso, håndpresset juice .salater, husmannskost og andre typer matretter  vil dette bli fin og innholdsrik meny for våre gjester . Vi ser jo allerede at folk ringer å bestiller pizza for å ta meg hjem sier Odd Inge Skår!

Alle ønskes velkommen for et hyggelig måltid på By The Way.
 




 
Hilde Amundfoss , daglig leder Odd Inge Skaar og Pernilla Nilsson  ønsker alle gjester velkommen til en flott og nyoppusset restarant
 
 

Foto: Rune Stenslette


Nettsideansvar:  Reidar Schlytter