Begnadalen Speidergruppe

                                           
Publisert:  28.02.09 SPEIDERLEIR PÅ PERSKULA
Mye, Mektig, Moro

Det ble arrangert speiderleir for små- og storspeidere rett etter skolen sluttet, fra den 22 juni til 24 juni. Arrangørene var vandrerne. Speiderne kom med sine telt og lavoer, klare for en speiderleir fylt med aktiviteter, jobbing og moro.Da speiderne kom, ble de vel mottatt av vandrerne. De ble vist til sin teltplass, og satte opp telt og lavoer med hjelp fra vandrerne. For mange var det første gangen på leir, så det var greit med litt hjelp. Speiderne ble delt inn i fire grupper, og ble fordelt på de fire øktene.
Alle fikk sine arbeidsoppgaver, slik som å hente vann, ved, lage frokost, middag eller lunsj, holde leirbål eller morgensamling, for å få en smak på hvordan det er å være på en landsleir, kretsleir etc.

Selv om det var kaldt i vannet, var det mange som badet. Det ble mye trafikk inn og ut i badstua, men alle hadde det moro. Kanoene og båten ble flittig brukt, både til økt og fritid.
23. juni var det St. Hans, og vi lagde St.Hansbål med aktiviteter. Noen av aktivitetene var bl.a. å spise epler fra en snor med hendene på ryggen.
En annen aktivitet var å hente finne og ta en bit av et eple i en balje med mel.
Ellers så sang vi og koste oss med rett i koppen rundt bålet.

Alle var med på å pakke sammen leiren dagen etterpå, og mange greie foreldre kom opp og hentet.
Alt i alt tror jeg alle, både speidere og ledere, hadde det koselig på Perskula.

Rebekka Damslora Randem


Nettsideansvar:  Reidar Schlytter