Begnadalen Idrettslag

                               
Publisert:  09.03.09

Fotballskolen 2002 er over for denne gang. 160 barn i alderen 7-15 år har kost seg tre dager til endes på Blåbærmyra på Fagernes.

Fra Begnadalen stilte for andre året på rad kun  Knut Olav, mens det fra Hedalen stilte 5-6 barn og fra Bagn ca 20 barn.

Tine Fotballskole arrangeres på 270 steder i landet, og for oss i Valdres er det altså Blåbærmyra og delvis gressbanen på Leira som tas i bruk. Vidar Hilmen er ansvarlig for arrangementet mens vår egen  Svein Olav Kopperud var med i det administrative støtteapparetet.

Skolen koster kr. 600,-  for dette får ungene; fotball, t-skjorte, bag og en drikkeflaske samt lunsj i 3 dager og selvfølgelig muligheten til å lære mer om fotball og utvikle seg videre som spiller. De deles opp i grupper etter alder, siste dagen settes ettermiddagen av til kamper – da deles ungene opp på tvers av alder og spiller turnering.

For kr. 100 ekstra kunne barna være med på en sosial kveld på Valdres Gjestegård – der fikk de pizza/hamburger og drikke samt spille bowling og kose seg etter en fin dag i fotballens tegn.

For kr. 100 ekstra kunne barna være med på en sosial kveld på Valdres Gjestegård – der fikk de pizza/hamburger og drikke samt spille bowling og kose seg etter en fin dag i fotballens tegn.

Kai Erik Moen – kapteinen på Raufoss er sportslig ansvarlig og flere av spillerne fra Sør-Aurdal/Fagernes var med som instruktører. I tillegg var elever ved idrettslinja med som hjelpemannskap. Bjørn Stendebakken ga et kort kurs i førstehjelp.

Siste dagen kom bl.a  Morten Bakke fra Vålerenga  og flere Raufoss-spillere en tur for å skrive autografer, prate med ungene og se på turneringen.

Dette er et arrangement som er med på å skape vennskap på tvers av bygder og kommuner i Valdres og er absolutt å anbefale! Skolen arrangeres til samme tid hvert år; nemlig første uka etter at skoleferien er begynt.

Bli med neste år da vel!

Foto: 


Nettsideansvar:  Reidar Schlytter